Gastenboek

Je kunt dit gastenboek gebruiken om berichten over de boeken van Esther Verhoef op deze website te plaatsen. Berichten worden voor plaatsing gecontroleerd op inhoud en spam. Esther is regelmatig aanwezig om berichten uit het gastenboek te beantwoorden.

 • Beste Esther. Bedankt voor de vele mooie verhalen en informatieve boeken. Voor mijn opleiding ben ik op zoek naar de Grote honden encyclopedie 6e druk, maar deze is overal uitverkocht. Is hier nog aan te komen, of komt er binnen korte tijd een nieuwe druk? Alvast dank voor je reactie.

  V�ronique op 17-11-2017
  • " Beste Veronique Dankjewel! Die vraag kun je het beste stellen aan de uitgeverij, Rebo in Lisse, hopelijk weten zij meer.  "
   Antwoord van Esther Verhoef
 • Nu ik weer tijd vind om te lezen, heb ik kennis gemaakt met de schrijfster Esther Verhoef. Ik ben direct een groot fan van haar geworden. Het boek Lieve Mama heb ik nauwelijks weg kunnen leggen. Wat fantastisch geschreven. Gelukkig zijn er nog een aantal boeken van Esther, welke ongetwijfeld net zo boeiend zullen zijn. Ik heb ze op mijn verlanglijst gezet.

  Ellen Barents-Pool op 28-09-2017
 • Lieve Mama en de Kraamhulp heb ik beiden gelezen op mijn vakantie. Wat bijzonder goed geschreven en heb ze beiden in een ruk uitgelezen! Is er een kans dat deze boeken ooit verfilmd zullen worden. Ik vind het zo'n goede plots!

  Fay op 12-07-2017
  • " Goed nieuws: de filmrechten van De Kraamhulp zijn aangekocht door Eyeworks! "
   Antwoord van Esther Verhoef
 • Beste Esther, dank je wel voor het prachtige boek "Tegenlicht". Vanaf bladzijde 1 heeft het me gegrepen, de laatste bladzijden met tranen in mijn ogen en een brok in mijn keel uitgelezen. Wat een goede vondst om middels een kindertekening het vervolg te schetsen. De thrillers heb ik allemaal al gelezen maar dit is veruit je beste boek. Misschien wel het beste boek wat ik ooit gelezen heb.....Ga alsjeblieft zo door.

  Carla op 26-05-2017
 • Ten eerste ben ik helemaal weg van uw boeken! Sinds ik een abbonoment heb op de bieb heb ik nog niks van een andere schrijver gezelezen. Van de week heb ik rendez-vous gelezen. Ik vond het boek heel mooi en heel erg spannend. Nu heb ik net de film gekeken en die viel me erg tegen ten opzichte van het boek. Het verhaal is erg veranderd en onduidelijk. Ik vroeg me af wat u er zelf van de verfilming vind. En hoeveel inspraak u heeft tijdens het schijven van het script. Met vriendelijke groet, Louise Voorhorst

  Louise Voorhorst op 30-04-2017
 • Ben nu halverwege ongenade ,super spannend en vlot lezend verhaal net als de vorige twee delen geweldig geschreven ga deze in een x uitlezen hopelijk komt er nog een vervolg,ben je fan geworden ! Ik lees ook veel van Jonathan Kellerman jij past echt in mijn lijst bedankt voor je goede verhalen.

  john op 09-04-2017
 • ik heb me verloren in het boek:tegenlicht. een paar keer weggelegd omdat het wel erg realistisch was en te kort bij kwam. uiteindelijk toch uitgelezen. wat ik me afvraag is waar jij je inspiratie voor dit boek hebt gevonden?

  a. van Uden op 23-03-2017
 • Beste Esther, Ik ben een enorm grote fan van je werk. Ik heb alles van je gelezen en ik ben dan ook benieuwd of je nog een nieuw boek uit gaat brengen, zodat ik weer een dag leesplezier heb. (Lieve Mama had ik binnen 8 uur uit. Geweldig boek!) Groetjes Amber

  Amber op 05-12-2016
 • Beste Esther, samen met een vriendin werk ik voor school aan een project over de vraag "wat maakt een boek populair?Î… Samen zijn we op zoek naar schrijvers en schrijfsters die antwoord zouden willen geven op een paar vragen zodat wij een goed beeld krijgen van de schrijverswereld en zo antwoord kunnen geven op deze vraag. Ik hoop dat u heel eventjes tijd heeft om ons te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Merel en Gaya. Ds Pierson College 's-Hertogenbosch

  Merel van Wolferen op 08-11-2016
 • Beste Esther. Schande,pas nu (ik ben 67 jaar jong) een boek (de Kraamhulp) van jou gelezen en wil nu al je boeken gaan lezen (via bibliotheek) .Fantastisch geschreven met vaart en ingeleefd. Chapeau Groet Henk

  Henk van Schijndel op 20-09-2016

Geef een reactie

Anti-spam code *
security code