Pierre Boulanger speelt Michel in Rendez-Vou 25-06-2014

Eerder werd bekend gemaakt dat Loes Haverkort, Barry Atsma en Rick Launspach de andere hoofdrollen vertolken in deze door Antoinette Beumer geregisseerde film..

Boulanger werd bekend van zijn rol als de love interest van Selena Gomez in MONTE CARLO, In Frankrijk speelde Boulanger in films als Monsieur Ibrahim et les fleurs du Coran (François Dupeyron, 2003) en Paradis criminel (Serge Meynard, 2012).

Pierre over zijn rol: “I’m excited to play the part of Michel in Rendez-vous. This will be my first time starring in a Dutch production. Loes is an amazing woman, we get along really well. I look forward to working with her.”

In Rendez-vous gooit Simone (Loes Haverkort) het roer om. Ze erft een bouwvallig landhuis in Frankrijk en vertrekt om samen met haar man Eric (Barry Atsma) en hun twee kinderen, hiervan een chambre d’hôtes te maken. Terwijl de hectiek van de verbouwing steeds groter wordt, vlucht Simone in een enerverende affaire met één van de Franse bouwvakkers, de aantrekkelijke jonge Michel (Pierre Boulanger). Eric gaat intussen helemaal op in de bouwplannen van aannemer Peter (Rick Launspach), maar niet alles in dat prachtige Frankrijk is wat het lijkt…

Esther Verhoef over de casting van Pierre Boulanger: “Toen Antoinette me de auditie van Pierre Boulanger voor Rendez-vous liet zien, was ik blij verrast. Hij heeft fysiek alles mee, straalt de juiste mix uit van mannelijkheid en jongensachtige charme, en heeft bovendien een fantastische stem.”

Vanaf september vinden de opnames plaats in Nederland, België en Frankrijk.

Antoinette Beumer regisseert Rendez-vous, het script is geschreven door Marjolein Beumer en Dorien Goertzen en de film wordt geproduceerd door Millstreet Films (Soof, Loft, De gelukkige huisvrouw), in co-productie met FBO (The fifth estate), in samenwerking met RTL Entertainment, Telegraaf Media Groep en UPC Nederland.

Independent Films brengt Rendez-vous op 11 juni 2015 uit in de bioscoop.